Outplacement

Outplacement is individuele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe functie of baan buiten de organisatie waar je nu werkzaam bent.

Ontslag, reorganisatie, faillissement. Aanleidingen die reden kunnen zijn voor het volgen van een outplacement traject. Vaak breekt hiermee een periode van onzekerheid en verandering aan.

In het outplacement traject vind je eerst antwoord op de vragen: Hoe nu verder? Hoe laat ik het oude en vertrouwde los? Hoe neem ik afscheid? Hoe krijg ik grip op de situatie? Je staat stil bij deze vragen en vergroot daarmee je kans om gemotiveerd een volgende stap te zetten.

Wanneer je je kracht hervonden hebt, krijg je zin in jouw nieuwe toekomst en zul je ondervinden dat het zoeken naar een nieuwe baan kansen biedt en energie geeft.
Je zult inzicht krijgen in je kwaliteiten, passies en motieven. Dit gaat je helpen bij het maken van de juiste keuzes.
Daarbij word je ondersteund bij o.a. het onderzoeken van jouw kansen op de arbeidsmarkt, het benaderen van de arbeidsmarkt, het benutten van beschikbare zoekkanalen én je persoonlijke netwerk. Leren solliciteren, presenteren en hulp bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek zijn vanzelfsprekend onderdeel van het gehele traject

Resultaat van deze aanpak: Een nieuwe baan die past bij jouw kwaliteiten, ambities en vooral bij jou als mens!

Wil je bespreken en/of ondervinden wat ik voor jóu kan betekenen?

Neem contact op met:

@Friebel
Training & Coaching

×