Ervaringen

 

“Anita Friebel wordt ervaren als een zeer prettige hardlooptrainster bij Vereniging Nijmegen Atletiek. Zij is een graag gezien persoon vanwege haar vriendelijke en open manier van optreden naar de leden. Tijdens de trainingen is ze zeer zorgvuldig naar de leden en heeft oog voor de behoeften van een groep lopers én van individuele lopers. Ze stimuleert mensen op een manier waardoor zij zich gemotiveerd en gesterkt voelen om grenzen te verleggen. Met haar gevoel voor humor draagt ze bij aan een goede sfeer en heeft ze ook daarin oog voor wat nodig is” Marijke Schanzleh, voorzitter.


“Als opdrachtgever van een tweetal outplacementtrajecten heb ik Anita leren kennen als een professionele en enthousiaste coach. Ze sluit aan bij de wensen van haar coachees, laat iemand (weer) ervaren waar zijn of haar kracht zit en biedt hen vervolgens een nieuw perspectief. Anita straalt levenslust uit en neemt mensen hierin mee. Ze geeft ruimte, maar verliest het resultaat, de nieuwe baan, niet uit het oog. Anita is betrouwbaar en erg prettig om mee samen te werken.” Noor van de Hulsbeek, P&O adviseur IVN.


“Anita heeft mij als loopbaancoach op een professionele wijze ondersteuning geboden. Zij is goed in staat een denkproces op gang te brengen, waarbij ik zelf in staat was mijn gedachten en keuzes te formuleren. Anita is punctueel en helder in haar communicatie. Haar benadering is vriendelijk maar ook kritisch. Haar positieve insteek, gericht op de toekomst heeft mij op de goede koers gezet.” Elsbeth van der Hoeven.


“Anita kan met een paar coachings gesprekken iemand laten veranderen van inzicht en daarmee het gewenste doel van de coaching behalen.
Simpel, doelgericht en op een menselijke manier. Een echte aanrader!” Mirjam Boer.


“Anita is een leergierige trainer die heeft laten zien dat ze de kwaliteit heeft om een groep te kunnen boeien, mede door haar vakkennis en gedrevenheid. Zij bewijst dat een gedegen voorbereiding belangrijk is om zich naast de inhoud ook op de groep te kunnen focussen. Uitstraling, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en autoriteit zijn o.a. haar belangrijkste capaciteiten.” Bob Fransz, sr. Adviseur HRD – Tempo-Team.

×