Interim management

In mijn loopbaan binnen de uitzendbranche heb ik ervaring opgedaan als people- en procesmanager. Deze ervaring alsmede mijn ervaring als (strategisch) account- en salesmanager helpen mij maar vooral ook uw organisatie om commerciële activiteiten resultaatgericht en succesvol in te zetten.

Interim opdrachten kan ik uitvoeren voor een specifiek project met  resultaatdoelstellingen of voor een opdracht voor een specifieke periode
Ook voor het overbruggen van een periode van zwangerschapsverlof, tijdens het vinden van een nieuwe leidinggevende, of voor vervanging van uw manager die gebruik maakt van een langere verlofperiode.

Account- & salesmanagement (a.i.)

Van het opstellen van een salesplan tot het uitvoeren van de commerciële activiteiten. Het ontwikkelen en uitbouwen van relaties en netwerk, waarbij wordt gewerkt aan langdurige samenwerkingsrelaties die voor alle partijen meerwaarde bieden.
Verbinden, vertrouwen en signaleren zijn hierin de kernwoorden.

Daarbij maak ik, vanzelfsprekend, gebruik van de door u reeds opgedane kennis. Ik zie, onderzoek en benut kansen, zal nieuwe klanten maken maar ben zeker gericht op het behouden van bestaande klanten. Immers het verkrijgen van nieuwe klanten vergt zoveel meer inspanningen, dan het excellent bedienen en behouden van bestaande klanten.
Grondgedachte: het overtreffen van verwachtingen.

Projectmanagement (a.i.)

Steeds meer activiteiten binnen organisaties worden uitgevoerd door projectteams met inbreng vanuit verschillende afdelingen.
Mijn kracht zit in het neerzetten en leiden van projecten. Hoe eerder ik betrokken word bij het uit te voeren project, hoe efficiënter en succesvoller dit project kan worden uitgevoerd.
Ik start met het opstellen van het projectplan. Samen met opdrachtgever wordt het projectteam samengesteld en georganiseerd. Op deze wijze kan het project gestructureerd worden uitgevoerd.
Integrale beheersing van tijd, geld en voortgang in relatie tot kwaliteit staat centraal.
De communicatie binnen projectteams is een ander facet dat uitgebreid aandacht krijgt.

In het projectteam maak ik gebruik van de kennis en vaardigheden van de teamleden en organisatie. Daarbij ben ik gericht op het zien en benutten van kansen. Ik werk zodanig dat er ruimte is voor flexibiliteit en nieuwe inzichten. Ik kijk niet te ver vooruit, stuur op tijd bij, steeds gericht op het gewenste resultaat.

Verder praten over mogelijkheden?

Neem contact op met:

@Friebel
Interim management

×