Anita Friebel

Geboren in 1967, geniet ik van het leven waarin werken en moederschap twee fijne en belangrijke componenten zijn. Enthousiasme, mensgerichtheid en passie zijn woorden die bij mij horen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche, een veelheid aan gevolgde – commerciële – trainingen en coachings, met ervaring in diverse functies en rollen én door de diversiteit van opdrachten, is mijn rugzak goed gevuld. Prachtige ervaringen en veel kennis op het gebied van commercie & sales, arbeidsmarkt en vooral van mensen. De benodigde opleidingen op het gebied van coaching en training hebben de kennis in het vak vergroot. Kennis die ik graag inzet om mensen en organisaties te ondersteunen bij hun ontwikkeling op deze gebieden.

In de individuele coachingstrajecten op het gebied van loopbaan en leven heb ik ervaren dat ik mijn cliënten, antwoorden kan laten vinden op vragen die zij hebben ten aanzien van hun loopbaan en leven. Dit door met respect te confronteren, vragen te stellen en coachingstools en methodieken in te zetten passend bij die specifieke coachkandidaat en situatie. Daarbij zet ik ook wandelcoaching, running therapie en E-coaching in.

De energie die ontstaat door de interactie in de trainingsgroepen komt ten goede aan de deelnemers en het eindresultaat. Waarbij ik de flexibiliteit houd, te anticiperen op de situatie. Én er mag gelachen worden!

Daarnaast voer ik, op interim basis, opdrachten uit als project- en account-manager op afgekaderde projecten.

Vanzelfsprekend blijf ik ook mezelf in mijn vak verder bekwamen waardoor ik mezelf steeds opnieuw uitdaag. Ik volg zelf opleidingen en vaktrainingen en ben deelnemer in diverse groepen op het gebied van training en coaching en maak gebruik van intervisie.

Graag lever ik maatwerk en zet ik mijn kennis, ervaring, enthousiasme en passie in om u te ondersteunen bij uw doelstellingen!

Ben je benieuwd wat @Friebel Training & Coaching voor jou of je organisatie kan betekenen? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

×